1

I lost Additional "Key&Value" parameters while changing its template from "Configure" ribbon in Sitecore 8. I have added Class in many rendering but when I change its Page template, all its key/value pair got lost.enter image description here

Do we have any setting that will keep Key/Value pair as is even we change the template?

4
  • Is this Additional Parameters field a custom field added by you? Have you added it to both templates manually or have you created a new template called Template With Additional Parameters and set this new template as base template for both templates? Nov 21 '18 at 11:05
  • these are not custom field , we can say these are rendering parameters those are available in each rendering in presentation details below "Additional Parameters" label
    – Shailesh
    Nov 21 '18 at 11:13
  • What did you select in new template? Is it the same or new one? Nov 21 '18 at 11:21
  • 1
    Not sure if those parameters would be saved. They probably should, but switching templates sometimes causes data lost if fields don't map to each other. A parameters template in this case would of probably prevented that. If you had two templates that used the same parameters template (which is the recommended way to do this) then you would have the values saved in theory since the fields would map.
    – RReilley
    Nov 21 '18 at 14:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.