2

I have enabled allowKeepAlive setting for my application on IIS by set common header (as shown below) but getting connection as close every time in response header.

enter image description here

enter image description here My application is developed using Sitecore 9.0.1, IIS 10, .Net Framework 4.6.2.

I am not getting what I have missed. Followed the given URL Enable the HTTP Keep-Alive

Any help is much appreciated.

  • 1
    Are you sure it's Sitecore 9.1 - I think you mean Sitecore 9.0.1, no? – Gatogordo Nov 21 '18 at 16:05
  • @Gatogordo Yes you are right, it is Sitecore XP 9.0.1. It was a typo. – SumitK Nov 27 '18 at 3:50
  • 1
    can you try this by running the following command go to %windir%\system32\inetsrv and run appcmd.exe To enable the HTTP keep-alive header, use the following syntax: appcmd set config /section:httpProtocol /allowKeepAlive:true | false – Hem Kant Nov 27 '18 at 12:47
0

After debugging a lot and implementing lost of fixes I was advised to check with hosting provider.
Then I cross checked with hosting provider of the website and found that Keep-Alive was disabled on domain.
By default keep-alive is enabled on server for all domain hosted on that server.
Posting this as answer for reference in case anybody face the same issue, so can be looked in that direction as well.
Thanks

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.