4

The content editor toolbar is missing after clicking the Item unable to navigate to any toolbar or publish the Item.

Initial Home screen:

enter image description here

After clicking any item in content tree: All toolbar labels disappears

enter image description here

Console Error:

enter image description here

Also Added language resolver in last release thinking that might cause this issue Config:

  <processor type="Foundation.LanguageResolver.LanguageEnforcer"  patch:after="*[@type='Sitecore.Pipelines.HttpRequest.ItemResolver, Sitecore.Kernel']"/> 

setting Context lang:

    Sitecore.Context.SetLanguage(AltLanguage, true);

Please let me know the fix to resolve this issue.

3
  • Do you have any console errors or errors in the Sitecore logs? – Richard Seal Mar 13 '19 at 13:41
  • updated the console error message – sindu Mar 13 '19 at 13:50
  • Also Added language resolver in last release thinking that might cause this issue Config: <processor type="Foundation.LanguageResolver.LanguageEnforcer" patch:after="*[@type='Sitecore.Pipelines.HttpRequest.ItemResolver, Sitecore.Kernel']"/> setting Context lang: – sindu Mar 13 '19 at 15:10
6

The issue you are experiencing is due to the language cookie. Normally, there need to be a cookie which stores the language. This is a known issue on Sitecore.

Please contact Sitecore Support and ask them about the patch

  • Sitecore.Support.100371.100542

This patch contains one config file and one dll file.

If you are using the Sitecore 8.2 Update 1, you can download the patch at https://sitecore.app.box.com/s/jqj8dkrmfiezrnwj42feop9jt1ff8km8

Reference

Link: https://community.sitecore.net/developers/f/8/t/1617

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.