1

I am using the Storefront with SXA (XC 9.0.3) and get a Domain is null error when registering a new account (URI is api/cxa/Account/Registration):

{"Errors":["Registration: The Domain is null and is probably not defined in Domain Manager."],
"Info":[],
"Warnings":[],
"HasErrors":true,
"HasInfo":false,
"HasWarnings":false,
"Success":false,
"Url":null,
"ContentEncoding":null,
"ContentType":null,
"Data":null,
"JsonRequestBehavior":1,
"MaxJsonLength":null,
"RecursionLimit":null}

Where should I configure the domain value?

2

Sounds like you haven't setup your security for your Tenant/Site, or if you have, the domain is not configured. If you setup your SXA Security and pick a new domain for the tenant or site, it is not automatically added to the Domains.config file.

To configure the domain, just click the Domain Manager from the Launch Pad:

enter image description here

Then click New and add the domain:

enter image description here

This will update the /App_Config/Security/Domains.config file, so you may need to deploy that out to your CD servers too.

  • That helps. Getting now a next error: Invalid or missing value for property \u0027Domain\u0027.","User created but external Id was not provided.". Followed doc.sitecore.com/developers/sxa/17/… but doesn't help. – Joost Mar 15 '19 at 7:34
  • Turned out I had to add the domain to the Sitecore.Commerce.Plugin.Customers.CustomerPropertiesPolicy in as well. – Joost Mar 18 '19 at 12:26

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.