2

In an SXA site I have cloned link list with item, and added a link custom editor button to allow editing of the list item fields. These fields have required validation. But I find that when I add values to each of those fields in the experience editor dialog and click ok I get this error:

enter image description here

On each of the required fields I have set it: enter image description here

If I click ok. And then go in to edit the item again then it's all green.

My template looks like this:

enter image description here

Why is it ignoring the field values when validating?

1

I had a similar issue on a Sitecore 8.2 Update 7 instance. It is a known issue in Sitecore and they provided me a Sitecore Patch.

The Sitecore patch number is SC Patch 221650-1. The patch contains a dll, which is the Sitecore.Kernel.dll. You just need to replace the one that you have in the patch.

You can contact the Sitecore Support and provide them the details of the error and also you can tell them that the reference number of the issue is 221523

| improve this answer | |
  • Thanks - have contacted support so will see what they come back to me with. I am using Sitecore 9.1 so if it was a platform issue I would have expected they include it in the core product by now :) – Jen Apr 8 '19 at 2:18

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.