0

I've installed Solr 7.5 successfully. I am using SIA (Sitecore Install Assistant) for my installing Sitecore 9.2.0.

I am getting exception "NotFound - https://solr75:8750/solr//admin/cores?action=Create&name=sc92_xdb&property.update.autoCreateFields=false&wt=json"

Log file:

[------------- XConnectSolr_CleanCores : EnsurePath --------------------------]
[XConnectSolr_CleanCores]:[Clean] D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\sc92_xdb
[XConnectSolr_CleanCores]:[Clean] D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\sc92_xdb_rebuild
[XConnectSolr_CleanCores]:[Create] D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\sc92_xdb
[XConnectSolr_CleanCores]:[Create] D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\sc92_xdb_rebuild

[------- XConnectSolr_PrepareCores [1] : Copy --------------------------------]
[XConnectSolr_PrepareCores [1]]:[Copying] D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\configsets\_default\* => D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\sc92_xdb

[------- XConnectSolr_PrepareCores [2] : Copy --------------------------------]
[XConnectSolr_PrepareCores [2]]:[Copying] D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\configsets\_default\* => D:\Solr75\Solr-7.5.0\server\solr\sc92_xdb_rebuild

[-------------- XConnectSolr_StartSolr : ManageService -----------------------]
[XConnectSolr_StartSolr]:[Updating] Solr-7.5.0

[-------- XConnectSolr_CreateCores [1] : ManageSolrCore ----------------------]
[XConnectSolr_CreateCores [1]]:[Requesting] https://solr75:8750/solr/
[XConnectSolr_CreateCores [1]]:[SolrCore] Performing Create on https://solr75:8750/solr/

NotFound - https://solr75:8750/solr//admin/cores?action=Create&name=sc92_xdb&property.update.autoCreateFields=false&wt=json
[TIME] 00:00:52
NotFound - https://solr75:8750/solr//admin/cores?action=Create&name=sc92_xdb&property.update.autoCreateFields=false&wt=json

enter image description here Please assist, how to fix it?

1

Solr service URL is specified wrongly. Based on error log where you have duplicated "//" in the path, I assume you have specified your Solr service URL like this https://solr75:8750/solr/.

Correct value is without / at the end.

Change your Solr service URL to this value instead https://solr75:8750/solr

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.