1

I'm trying to install Sitecore 9.2 initial- XP single on my local machine using Sitecore Install Assistant. I installed all the prerequisites through SIA without any error but when I try to install Sitecore, I get the below error.

Error From the SQL log, the error is a bit different from this. SQL Log

The error comes while executing the Task 46- XconnectXP0_InstallWDP: WebDeploy I verified the user name, password and sql server and all looks fine and able to login from Management Studio. SQL

Local Machine Details:

  • Sitecore 9.2 Initial
  • MSSQL 2017 Express
  • SIF 2.1.0
  • Windows 10
1

Can you try logging into the SQL Server with the entered credentials in SIA. Once logged in, check the SQL Server Instance name. Most probably, it's not (local)\SQLExpress. It might be a computer name

  • Even giving the computer name did not solve the issue and I can see the error in SQL logs as in the second screenshot – Jojo Oct 9 at 8:19
  • Are you able to login to SSMS using the credentials which you are providing in SIA? – Sumit Upadhyay Oct 9 at 8:29
  • Yes I can, the logs screenshot I took from ssms – Jojo Oct 9 at 9:01
  • Can you confirm that you are running the setup.exe in Administrator mode? If not, please try running the the exe in admin mode. I'm assuming that the credentials provided above have admin rights as well. If this is not the case, please provide the SQL admin credentials for the installation – Sumit Upadhyay Oct 9 at 18:42
  • The issue I think was, even though the prerequisites installed successfully, the I web deploy 3.6 for hosting services was not installed, after installing that manually, sitecore setup completed successfully. – Jojo Oct 10 at 6:44

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.