0

In Sitecore Experience Accelerator 1.9.0 rev. 190528 for Sitecore 9.2 getting below error:

[MissingMethodException: Method not found: 'Void Sitecore.Mvc.Pipelines.Response.GetPageItem.GetPageItemProcessor..ctor(Sitecore.Abstractions.BaseClient)'.]
   Sitecore.XA.Feature.ErrorHandling.Pipelines.GetPageItem.GetErrorPageContextItem..ctor(BaseClient client) +0
   System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() +32
   Microsoft.Extensions.DependencyInjection.ConstructorMatcher.CreateInstance(IServiceProvider provider) +467
   Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateFromServiceProvider(XmlNode configNode, Boolean assert) +481

[ConfigurationException: Could not create object from service provider . Config XML: <processor type="Sitecore.XA.Feature.ErrorHandling.Pipelines.GetPageItem.GetErrorPageContextItem, Sitecore.XA.Feature.ErrorHandling" resolve="true" patch:source="Sitecore.XA.Feature.ErrorHandling.config" xmlns:patch="http://www.sitecore.net/xmlconfig/" />]
   Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateFromServiceProvider(XmlNode configNode, Boolean assert) +641
   Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert, IFactoryHelper helper) +138
   Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, Boolean assert) +68
   Sitecore.Pipelines.CorePipelineFactory.GetObjectFromType(XmlNode processorNode) +91
   Sitecore.Pipelines.CorePipelineFactory.GetProcessorObject(XmlNode processorNode) +138
   Sitecore.Pipelines.CoreProcessor.GetMethod(Object[] parameters) +136
   Sitecore.Pipelines.CorePipeline.Run(PipelineArgs args) +476
   Sitecore.Pipelines.DefaultCorePipelineManager.Run(String pipelineName, PipelineArgs args, String pipelineDomain, Boolean failIfNotExists) +236
   Sitecore.Pipelines.DefaultCorePipelineManager.Run(String pipelineName, PipelineArgs args, String pipelineDomain) +22
   Sitecore.Mvc.Pipelines.PipelineService.RunPipeline(String pipelineName, TArgs args) +195
   Sitecore.Mvc.Pipelines.PipelineService.RunPipeline(String pipelineName, TArgs args, Func`2 resultGetter) +161
   Sitecore.Mvc.Presentation.PageContext.GetItem() +432
   Sitecore.Mvc.Presentation.PageContext.get_Item() +31
   Sitecore.Mvc.Diagnostics.ControllerCreationException.get_Message() +429
   System.Web.UnhandledErrorFormatter.get_ColoredSquare2Content() +545
   System.Web.UnhandledErrorFormatter.PrepareFormatter() +69
   System.Web.ErrorFormatter.GetHtmlErrorMessage(Boolean dontShowSensitiveInfo) +27
   System.Web.HttpResponse.WriteErrorMessage(Exception e, Boolean dontShowSensitiveErrors) +862
   System.Web.HttpContext.ReportRuntimeErrorIfExists(RequestNotificationStatus& status) +563

I am not able figure out how to fix it.Please suggest.

  • Which version of SXA did you install? there is no "9.2 SXA" – Mark Cassidy Nov 6 '19 at 15:12
  • Its Sitecore Experience Accelerator 1.9.0 rev. 190528 for 9.2 – arun tiwari Nov 6 '19 at 15:13
  • Did you find a solution, I've just got the same thing. Installed a blank copy of 9.2, followed by powershell extensions and SXA. Now the launchpad just show this error. – Tim Griffiths Jun 16 at 10:52
1

I had this an the issue was either installing the wrong version of Sitecore Powershell Extensions or the wrong version of SXA.

Make sure you get Sitecore Powershell Extensions 5.0 for Sitecore 9.2. There is a link on the SXA download page.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.