1

Hi I am installing Sitecore using ARM template and as search service, I am using SOLR.

In the template, I have provided the solrConnectionString as

"solrConnectionString":{
      "value": "https://dev-solrXXXXX.com:8983/solr"
    },

xcSolrConnectionString - blank (no entry for this)
"xcSearchMsDeployPackageUrl": {
      "value": "https://XXXXX.blob.core.windows.net/storage/WDP/XP/Sitecore 9.2.0 rev. 002893 (Cloud)_xp1collectionsearch.scwdp.zip"
    }

And while I am running the template, its giving an error as below.

{

  "code": "DeploymentFailed",

  "message": "At least one resource deployment operation failed. Please list deployment operations for details. Please see https://aka.ms/arm-debug for usage details.",

  "details": [
    {

      "code": "Conflict",

      "message": "{\r\n  \"status\": \"failed\",\r\n  \"error\": {\r\n    \"code\": \"ResourceDeploymentFailure\",\r\n    \"message\": \"The resource operation completed with terminal provisioning state 'failed'.\",\r\n    \"details\": [\r\n      {\r\n        \"code\": \"Failed\",\r\n        \"message\": \"AppGallery Deploy Failed: 'Microsoft.Web.Deployment.DeploymentXmlException: The declared parameter 'Search SOLR Core Application Connection String' is not recognized.\\r\\n\\r\\n   at Microsoft.Web.Deployment.DeploymentSyncParameterCollection.LoadFromFile(XPathNavigator nav, String fileName, Boolean ignoreExtraSetParameters)\\r\\n   at Microsoft.Web.Deployment.WebApi.AppGalleryPackage.LoadSetParameters(DeploymentObject deploymentObject, IDictionary`2 setParams, String setParamXmlFile)\\r\\n   at Microsoft.Web.Deployment.WebApi.AppGalleryPackage.Deploy(String deploymentSite, String siteSlotId, Boolean doNotDelete)\\r\\n   at Microsoft.Web.Deployment.WebApi.DeploymentController.<DownloadAndDeployPackage>d__24.MoveNext()'\"\r\n      }\r\n    ]\r\n  }\r\n}"

    }

  ]

}

Can anyone help me out of this?

  • Did you check your solr url dev-solrXXXXX.com:8983/solr is working? – Yogesh Sharma Nov 20 '19 at 9:10
  • Yes, it is wokring properly with SSL certificate – Arkadeep Nov 20 '19 at 9:40
  • try by adding the same URL for xcSolrConnectionString as well and let me know if this works. – Mahendra Shekhawat Nov 20 '19 at 10:56
  • xcSolrConnectionString takes the solrConnectionString's data. I don't think it will help out. – Arkadeep Nov 20 '19 at 12:35
  • When I am installing Sitecore from azure market place, then it is installing perfectly. Is there anything except solrConnectionString and xcSearchMsDeployPackageUrl? – Arkadeep Nov 20 '19 at 21:48
0

For SOLR search WDP will be a little bit different.

"xcSearchMsDeployPackageUrl": { "value": "https://XXXXX.blob.core.windows.net/storage/WDP/XP/Sitecore 9.2.0 rev. 002893 (Cloud)_xp1collectionsearchSOLR.scwdp.zip" }

That's all.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.