1

We are using azure alias URL "https://abc.com/sitecore/login" to access our prod CM site "https://abc-1001-cm.azurewebsites.net/sitecore/login".

  • Earlier we had Sitecore 9.0.1 without identity server and redirection was working fine.
  • After upgrading to Sitecore 9.3 the azure alias URL is redirecting to identity server URL which shows the Sitecore login screen.
  • Post login, it is redirecting to Sitecore website "https://abc-1001-cm.azurewebsites.net/" instead of Sitecore launch pad.

This issue happens intermittently even while using the CM app service URL to login Sitecore("https://abc-1001-cm.azurewebsites.net/sitecore/login")

Basic information about application: Sitecore Version 9.3 (XP scaled) running on Azure PaaS with Application Gateway and CNAMES(alias URLs/DNS names) enabled.

Requesting a solution for the above issue.

4
  • Clear your cache and try again. It will work. If not once it shows site apple /Sitecore in url Mar 10, 2021 at 9:28
  • Thanks for your response. This happens every time even after clearing cache. Wanted to know if there is any other solution to automatically route to launchpad than appending /sitecore at the end every time. Mar 11, 2021 at 12:11
  • is this happening for every user or specific user? Mar 11, 2021 at 19:50
  • This is happening for all users @MaheshRaghupathi Mar 12, 2021 at 10:11

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.