0

I am working on custom analytics aggregation in Sitecore 9.3. I have done all the code and configuration but my custom CentralLoginProcessor is not executing.

config file:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration xmlns:patch="http://www.sitecore.net/xmlconfig/" xmlns:role="http://www.sitecore.net/xmlconfig/role/">
<sitecore role:require="Standalone or Processing">
    <pipelines>
    <group groupName="analytics.aggregation">
        <pipelines>
        <interactions>
            <processor type="Documentation.Examples.CentralLoginProcessor, Documentation.Examples" />
        </interactions>
        </pipelines>
    </group>
    </pipelines>
</sitecore>
</configuration>

source code:

namespace Documentation.Examples
{
    public class CentralLoginProcessor : InteractionAggregationPipelineProcessor
    {
        protected override void OnProcess(InteractionAggregationPipelineArgs args)
        {
            Log.Info("xDB Started processing Login event", this);
            Assert.ArgumentNotNull(args, "args");
            VisitData visitData = VisitDataMapper.GetVisitData(args);
            if (visitData.SiteName == "centralsite")
            {}
        }
     }
}

Did I miss anything? Someone please help on this issue.

1
  • Can you login as admin user and go to /sitecore/admin/showconfig.aspx to check if this config has been inserted properly? Make sure you've deployed the DLL to the bin folder. Jun 24, 2021 at 12:53

1 Answer 1

0

This processor will automatically call after approx. 20 mins, if you need to run this processor, you must to force end session: HttpContext.Session.Abadon();

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.