0

I am working on Analytics DB migration from MongoDB to Connect using Sitecore_xDB_Data_Migration_Tool 5.0.0 for Sitecore 8.2 to Sitecore 10.x.

I followed installation guide from below url https://dev.sitecore.net/Downloads/Sitecore_xDB_Data_Migration_Tool/5x/xDB_Data_Migration_Tool_500.aspx.

I deployed the verification database in SQL and tried installing the xDB Data Migration Tool for the Data Exchange Framework package in Sitecore 10.x.

I have configured the verification database in the Connection string as mentioned below.

<add name="def.Verification" connectionString="data source=localhost;Initial Catalog=Sitecore.DataExchange.Verification;Integrated Security=SSPI;persist security info=True;" providerName="System.Data.SqlClient" />

I am not sure if this is correct since when I try to run the Database Verification Log (sitecore/system/Settings/Data Exchange/Framework/Verification Log/Database Verification Log) I get the below error.

enter image description here

Can anyone help with this?

Thank you

4
  • On the PipeLine Batches item, can you check the Enable Verification check box? Sep 14, 2022 at 14:04
  • I have enabled it already but still, I get the error. Is the entry in the connection string right? Sep 14, 2022 at 14:17
  • No this the field in the PipeLine Batches Item as a checkbox. Sep 14, 2022 at 14:18
  • Yes, I have checked it. Still I see the error. Sep 14, 2022 at 14:20

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.