0

While exploring “API Explorer” in Sitecore Search, we always get an errors back with “Bad Request”. I would like to know what issue is causing for the “Bad Request”

{
    ""widgets"": [
        {
            ""rfk_id"": ""rfkid_7"",
            ""errors"": [
                {
                    ""message"": ""Widget rfkid_7 not available"",
                    ""code"": 102,
                    ""type"": ""bad_request"",
                    ""severity"": ""HIGH""
                }
            ]
        }
    ],
    ""dt"": 140,
    ""ts"": 1674463655852
}

Where as I can see that i have the widget with the frkid_7 but it is still giving the this exception. Your help would greatly appreciated.

enter image description here

1
  • Has the Widget been published?
    – Rob Earlam
    Mar 28, 2023 at 2:47

1 Answer 1

0

"102 Bad Request" error type corresponds with HTTP 400 and suggests that a request was not properly formed. So, please check your request and ensure that the latest "rfkid_7" widget version is published.

The below code sample illustrates how to create a simple request:

{
    "widget": {
        "items": [
            {
                "rfk_id": "rfkid_7",
                "entity": "content",
                "search": {
                    "content": {}
                }
            }
        ]
    },
    "context": {
        "locale": {
            "country": "us",
            "language": "en"
        }
    }
}

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.