0

I tried running the sample test script from the Sitecore Content Hub documentation but it's giving me this error:

Could not load file or assembly 'Stylelabs.M.Sdk, Version=4.2.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system
cannot find the file specified.

I already installed the pre-requisites and initialized the working folder. Does anyone know what's causing this error?

1 Answer 1

0

You can try the following steps to solve the issue.

  1. In the web.config file, verify that the bindings exist for the above assembly.
  2. If the bindings are missing, add them to the web.config file,
  3. Run the installation again.

Refer to these articles for related errors in Content Hub.

Content Hub: Setup and Troubleshooting

Content Hub Installation Guide

Hope this will help.

5
  • I don't have web.config file in my folder. I followed these instructions from Sitecore documentation. doc.sitecore.com/ch/en/developers/cloud-dev/…
    – Abby
    Jul 20, 2023 at 8:59
  • @Abby After installation you should have references.json. Did you find any reference of this assembly? Jul 20, 2023 at 14:14
  • Yes, there's a references.rsp file generated after installation, and it referenced the Stylelabs.M.Sdk
    – Abby
    Jul 25, 2023 at 12:05
  • @Abby Ok can you check if the version of the DLL is the same that is required for your application? Jul 25, 2023 at 12:23
  • Yes. I have checked the version of the DLL, it is the same.
    – Abby
    Jul 26, 2023 at 13:07

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.