5

In the settings folder created by SXA, I have modified

  • The browser title
  • The favicon
  • The Cookie Warning

But they do not display neither on CM or CD.

What should I do to make those changes effective and see the modifications ?

3
  • Did you publish? (start with settings item, if that doesn't help the homepage - I've noticed that helps sometimes) – Gatogordo Jun 22 '17 at 12:00
  • No results publishing the item, nor the home page, nor the whole site – Aloïs de La Comble Jun 22 '17 at 12:13
  • 1
    I submitted a support ticket with Sitecore. They recommended the accepted answer as the solution for now. Reference 8246 if you want to check for the fix in a version greater than 1.4 of SXA. – Michael West Jul 7 '17 at 15:44
4

Now it seems obvious but it took me some time to see this.

I was not including the Metadata Partial Design into my pages designs.

Doing so worked well, excepted that the browser title's prefix was in between "span" tags to I used the following expression to erase all html tags inside title.

I also had to html-decode the title to show special characters

In Views/BrowserTitle.cshtml

<title>@System.Text.RegularExpressions.Regex.Replace(WebUtility.HtmlDecode(@Model.Title), "<[^>]*>", "")</title>
1
  • As of SXA 1.7, this issue is not fixed. I reported a defect and Sitecore provided a patch. Reference number 13093. – Michael West Jun 15 '18 at 20:12

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.