Questions tagged [link-manager]

For questions related to Sitecore's LinkManager, including behavior, customization and extension, custom providers, testing, etc.

11 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
4
votes
0answers
135 views

Using Experience Editor on a multisite solution. Custom linkProvider to solve problems?

We have multiple sites in sitecore but all are edited by the same editors and they want to be able to edit it all in one place. The majority of our editors use EE. Problems: When you follow a link (...
4
votes
0answers
124 views

UseDisplayName is not working after renaming language code from fr-CA to fr

I have renamed language code from fr-CA to fr, Added fr version to all my content Items. Now the French name in the URL is not displaying? How to correct it? Link Manager Setting:Web.Config <...
3
votes
0answers
213 views

How to let Sitecore 9 RTE Link Manager use "id" attribute instead of "name" attribute for anchors

When adding an anchor link in the Link Manager inside a RTE field in Sitecore 9, the attribute name is used. This is no longer supported with html5 according to W3Schools: The name attribute is ...
3
votes
0answers
203 views

Multiple sites and url management

I'm having some problems configuring sitecore the way I need. I have 3 sites: Content Site1 Site2 Site3 Site1 url should be www.site1.com Site2 url should be www.site2.com Site3 url should be www....
1
vote
0answers
39 views

Set General Link Internal Path Globally

Has anyone set the start path of the General Link field globally when choosing internal? I can do it per item/template, but looks like it requires custom code to have it applied globally. I thought ...
1
vote
0answers
65 views

Open graph URL does not contain language

I'm using Sitecore 9.1 and SXA 1.8, I want to embed the language in the og:url meta tag, I've checked the configuration of the LinkManager, languageEmbedding is set to true, but still it's not ...
1
vote
0answers
73 views

Enforce 443 port added in the generated media url

In my local environment, I have 2 sitecore JSS sites running and I need to make both available over http. one with port 80 and one with port 443. Example: http://abc.com http://abc.com:443 I ...
1
vote
1answer
287 views

'Insert Link' link is not pointing to Site Home item

We are having multiple SXA sites under a tenant. For all the sites, when we click 'Insert link' on General Link field, able to see Home item of current Site. But, for one site (whose language is de-DE)...
0
votes
0answers
62 views

CustomLink provider is working on english but not on other languages

I've built a custom link provider which returns the complete url when the linked item is not from context website. It works as expected on english, but even if I add options.Language = Sitecore....
0
votes
1answer
137 views

Preview links with SXA

Let have example structure: Normally when there is no SXA tenants exist and New Sample Item is published, LinkBuilder.GetItemUrl() will return something like https://sc93sc.dev.local/en/New-tenant/...
0
votes
1answer
378 views

Custom Link Provider in Sitecore 9.3

I am upgrading from Sitecore 9.1 to Sitecore 9.3. I have a CustomLinkProvider class which derives from LinkProvider which is obsolete in Sitecore 9.3. What is the replacement for this in Sitecore 9.3?