Skip to main content

Questions tagged [multisite]

For questions relating to multiple sites in a single Sitecore instance.

21 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
4 votes
0 answers
163 views

Using Experience Editor on a multisite solution. Custom linkProvider to solve problems?

We have multiple sites in sitecore but all are edited by the same editors and they want to be able to edit it all in one place. The majority of our editors use EE. Problems: When you follow a link (...
Erik Melkersson's user avatar
3 votes
0 answers
444 views

Sitecore SXA Multisite Robots.txt is returning 404 on one of CD servers

I have an issue on production environment that robots.txt is returning 404 on one CD server while it is working on the other. Any suggestion if there is any missing configuration?
NAli's user avatar
  • 875
3 votes
0 answers
387 views

How to set Media Cache Folder per site?

Context In my Sitecore (8.2.u7) instance I have 2 websites that share the same images. For this reason, I have setup Media.MediaLinkServerUrl e.g. cdn.mysite.com. This will also help me to integrate ...
Efthymios Dimopoulos's user avatar
2 votes
3 answers
489 views

How we can add global and local dictionary folder for multi site implimentation in Sitecore?

I have to use a dictionary as shown below : If the dictionary phrase is there on the local site dictionary folder, it should take from there. If it is not present in the local dictionary folder, it ...
shahul's user avatar
  • 47
2 votes
0 answers
90 views

Social Login in a multi-site instance

I was able to make the social login work for a single site instance, using just the OOB items and without the need to . The version is Sitecore 8.0 update 5 and also, did not download any module for ...
sukesh's user avatar
  • 3,176
1 vote
1 answer
128 views

Sitecore SXA Multisite - Robots.txt is returning a 404

I have a Sitecore 10.2 site that, when accessing the site's robots.txt page, gives me a 404. I have filled out the Robots section in the Content Editor -> Settings page and have properly saved/...
Hamadyne's user avatar
1 vote
1 answer
138 views

Using vhost for JSS Multi-site setup on Azure App Service

I have a headless proxy multisite setup locally using JSS. I have two sites, SiteA and SiteB. I'm using vhost in node to serve as a middleware to resolve the hostname. http://expressjs.com/en/...
scouty's user avatar
  • 423
1 vote
0 answers
122 views

Multi-site analytics tracking

We have a Sitecore multi-site, multi-server solution, exposed for the moment on the following domains: www.mywebsite.com and lang.mywebsite.com. We expect to add more site nodes in the current ...
Aura Petric's user avatar
1 vote
0 answers
470 views

404s and Sitecore login redirect to a different site in the Sitecore instance

Having an odd problem with a production instance. When I enter a page that doesn't exist, such as www.mysite.com/asdijdsiajdi, the typical Sitecore "Document Not Found" page appears, however the ...
Paul's user avatar
  • 555
1 vote
0 answers
48 views

Search index not updating for new site nodes

I have created new site node and my web site search functionality is not working for the new site. I have rebuilt the search index from the Indexing Manager and I have checked the indexes, it seems ...
LittleDragon's user avatar
1 vote
0 answers
486 views

Membership provider per domain in multisite configuration

We have multisite setup with two websites pointing to two domains in sites.config and we are trying to map custom membership provider to each of the domains. Here is the configuration: Web.config: ...
nari447's user avatar
  • 407
0 votes
0 answers
52 views

Unable to access subpages in multisite NextJS+XM Cloud

So I have 2 sites under 1 project. My project was created by using https://github.com/sitecorelabs/xmcloud-foundation-head which already had multisite plugin installed and I'm able to setup the ...
rayray's user avatar
  • 81
0 votes
0 answers
22 views

Claims identity object getting purged after user is redirected to landing page with successful login

I’m recently doing a POC for Multisite POC with same domain implementation using virtual folder concept. However I ended up facing an issue such that when you user is successful Authenticated by OKTA ...
Bharath's user avatar
  • 85
0 votes
2 answers
89 views

How to logout specific security domain virtual user from sitecore

I am creating virtual user for site 1 using below code AuthenticationManager.BuildVirtualUser("site1\\"+Email, true); for site 2 using below code AuthenticationManager.BuildVirtualUser(&...
shahul's user avatar
  • 47
0 votes
1 answer
163 views

Issue with links for a SXA Multisite when a site definition has multiple hostnames

I've got this odd issue with our Sitecore 10.2 with SXA implementation. I have a site definition that has multiple host names associated with it. On occasion, the links on the site will include the ...
soze's user avatar
  • 123
0 votes
1 answer
117 views

Sitecore Experience editor is not resolving sc_site and only showing a single site for all items

I am facing sc_site resolve issue in Sitecore 9.2 experience editor and preview mode in multisite setup. I have done all the possible setup in configs- <setting name="Preview.ResolveSite" ...
Koushik Mukherjee's user avatar
0 votes
1 answer
56 views

Multi tenant and site with Experience Analytics

I have a Question about Experience Analytics. If I create a new tenant and site should it automatically add the newly created site in the Filters dropdown in the Experience Analytics Dashboard? ...
Andrew Cardenas's user avatar
0 votes
1 answer
217 views

Modifying site url to show country code instead of language code for a single country for one particular language alone in multilingual multisitesetup

We have a requirement where the default language code in the url has to be replaced with custom language code. For example www.abcd.com/de should be changed as www.abcd.com/deu. Our sitecore instance ...
Christopher Raja's user avatar
0 votes
0 answers
30 views

Sitecore AD configuration of component 1.3 without domain name Login

I have integrated with Active Directory 1.3 and Login is happening perfectly fine with with the username as domain\username and password. My requirement is to just sign in without with domain. For ...
user2007879's user avatar
0 votes
0 answers
508 views

Virtual folder setting is not working for multi lingual site

On Sitecore 7.2 (MVC) we are in process of introducing en-CA and fr-CA in our multi-site with multi-lingual project. Where we want to leverage the Virtual Folder concept. Like we want https://abcd.com/...
Rathan M's user avatar
  • 361
0 votes
1 answer
584 views

sitecore language selector in site header

i have multi-language sitecore website and i m trying to create a language selector in my site header to change site language . im trying this code but not working : @{ string siteurl = string....
marwen's user avatar
  • 15