Podcast #128: We chat with Kent C Dodds about why he loves React and discuss what life was like in the dark days before Git. Listen now.

Questions tagged [paas]

Questions relating to using the Platform-as-a-Service deployment model for Sitecore.

19 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
6
votes
1answer
58 views

Log stream on Azure Paas

I have an environment running Sitecore 9.2 on Azure PAAS. It's an upgraded codebase (from 9.0.2) but on a clean setup. I had an issue with logging. Application Insights is working fine - I can see my ...
4
votes
0answers
78 views

Log Sitecore errors as exceptions instead of trace in application insights

By default, Sitecore application insights config logs Sitecore errors as traces instead of exceptions this means application insights dashboard and alerts are unaware of the exception occurring in a ...
3
votes
0answers
31 views

Azure Deployment Slot Processing Events and Updating Indexes

We have a deployment slot that we deploy to, which we then warm up, and then swap with the live slot so that we can achieve zero downtime deployment on PaaS. This works very well in general. However, ...
3
votes
0answers
117 views

Installation issue on migration 9.1.1

I am trying to migrate a Sitecore 9.0.2 to 9.1.1. Following the upgrade guide https://dev.sitecore.net/Downloads/Sitecore_Experience_Platform/91/Sitecore_Experience_Platform_91_Update1.aspx, I have to ...
3
votes
0answers
39 views

Azure Geo-Redundant for CM, CD, and Analytics

Is anyone aware of documentation or support for running Sitecore 9.0.2 in Azure PaaS in a Geo-Redundant way for all services. I know I could put CD in two Regions with publishing targets but not sure ...
2
votes
0answers
223 views

Sitecore Identity Server failing to access CM

I have an environment running in Azure PaaS using Sitecore 9.1 (initial release), and after a while I couldn't sign in to the CM anymore. I decide to restart the App Service, and once SI back up, the ...
2
votes
0answers
142 views

How to fix 500 error in Sitecore ribbon on first Experience Editor / Preview mode load

Every time I deploy to the Azure App Service, the first load of preview or edit mode takes extremely long to load and when the page does become visible, a 500 error becomes visible where the Sitecore ...
2
votes
0answers
284 views

Sitecore-Core-Index rebuild at Azure Search for Sitecore 9.0.1 PaaS fails

I have deployed Sitecore 9.0.1 XP Scaled in Azure PaaS (default, no customization). It is used self-signed certificate and configured with allowInvalidClientCertificates="true" in azuredeploy....
1
vote
2answers
39 views

Azure Deploy of CM + Reporting

I'd like to build a deployment of CM and Reporting in a single App Service. Is the best approach to take the XP0 files and try to remove what isn't needed ? Or try and combine The CM and Reporting ...
1
vote
0answers
30 views

Publishing Service in Azure Web App Won't Update Schema

I am using Sitecore 8.2 Update 7 Web Apps and created an empty Web App. Following these instructions to deploy the Publishing Service, everything has worked except for the schema upgrade: http://www....
0
votes
1answer
55 views

Sitecore Azure PaaS Client Certificate on ASE

I deployed Sitecore 9.2 on Azure PaaS and facing the issue with Client Certificate Authentication. The Azure hosting is on ASE with Isolated App Service Plan. It seems like CM server is not able to ...
0
votes
1answer
89 views

Multi-Site Domain is not resolving Using Azure WAF

I am facing domain resolving issue in Sitecore Multi-Site Solution using Azure PaaS with Azure WAF setup, however, it's working fine if I add the custom domain on Content delivery(Web Apps) level. ...
0
votes
0answers
64 views

NullReferenceException while setting up ApplicationInsights with Sitecore 9.1 PaaS

We are following post below for the steps to configure ApplicationInsights and also have applied the patch as specified in the article. After setting things we are getting a NullReferenceException (...
0
votes
0answers
70 views

Unicorn error on Azure Paas

We have been deploying our Sitecore 9.0.1 to Azure Paas, deploying each time to a clean slot. On the last deploy Unicorn synch stopped working, we are even unable to open the Unicorn.aspx page. ...
0
votes
0answers
16 views

Sitecore Azure Paas Media files not appearing

I have installed fresh new Sitecore Azure Paas (Sitecore 9 update 2). Created a Sitecore packages from my local to the new instance to migrate all the content, media, system and templates. Everything ...
0
votes
1answer
116 views

Sitecore Azure 9.1 Marketing Operations service error

I'm receiving this error in my Sitecore 9.1 Azure Marketing Operations service. FYI my xCollect service is pointing to MongoDB instance so I have enabled sc.Xdb.Collection.Data.MongoDb.xml in ...
0
votes
0answers
82 views

Sitecore.Shell.Applications.Analytics.TrackingField.TrackingFieldDetailsPage throws exception

We are using Sitecore 9.0.2 in PAAS and in specific environment we are getting error on OOB tracking field on all the pages We don't have Sitecore XDb in scope and XDb is not enabled. [...
0
votes
0answers
136 views

Sitecore PAAS Installation failure

We are trying to install Sitecore 9.0.2 XP rev. 180604 on Azure and we are getting error: ERROR_SQL_EXECUTION_FAILURE. Any inputs would be helpful. New-AzureRmResourceGroupDeployment : 12:31:16 PM -...
-1
votes
1answer
82 views

Cache cleared message every second in Azure Logs

We are trying to figure our an issue where our LIVE sites are getting down for 10 minutes everyday. While going through the Azure logs I am getting the following Warning: WARN web[standardValues] ...