Questions tagged [paas]

Questions relating to using the Platform-as-a-Service deployment model for Sitecore.

Filter by
Sorted by
Tagged with
10
votes
2answers
2k views

Azure Web App Redis timeout exceptions when under load

We are performance testing our Sitecore hosted in azure web apps (2 CD S3) which uses Premium Redis. There are no error during normal UAT and SIT. However, on performance testing there are quiet a ...
10
votes
3answers
598 views

SQL user creation is setting password of 12345, fails deployment

Using the updated Sitecore Azure Toolkit 2.0.1 rev. 171218, which has resources for 9.0.1, I'm hitting an error on the xc-collect\MSDeploy stage where it's attempting to apply the default sql user ...
5
votes
3answers
570 views

PaaS compatibility for WFFM and EXM?

Are the current versions of WFFM and/or EXM supported on Azure PaaS?
3
votes
1answer
200 views

My index on Content Delivery does not match with CM and is not updating anymore on Azure PAAS - Sitecore 9.0.2

We noticed that our CD environment gave different results from the index compared to the CM environment. We did some more checks and found that the index on CD was also not updating anymore. It did ...
3
votes
1answer
986 views

Accessing log files in application insights for Sitecore 9 in Azure app service

I've been reading several blog posts about application insights and Sitecore logs, and I've not been able to get the proper configuration working. This is using Sitecore 9 ARM templates on Azure app ...
2
votes
1answer
283 views

EXM - reports email campaign sent successfully - zero emails actually sent

We have an instance of Sitecore 8.2 update 5 using XDB cloud and EXM hosted in Azure using PaaS AppServices. I am testing EXM and trying to send test email campaigns from our CM instance. However ...
9
votes
2answers
211 views

How to convert a Sitecore package into a WDP package?

How can I convert a given Sitecore Package previously created using the Package Designer into a WDP package, so that I can create a script to deploy it on my Azure instances?
3
votes
1answer
732 views

Experience Editor Ribbon 'siteName' error

I have deployed a simple Sitecore 9 website in Azure PaaS. There's nothing so special about the code as it is only a newsletter sign up with Personalization. It works well, I can personalized my ...
0
votes
1answer
576 views

Redis timeout errors in Azure PaaS [duplicate]

We are using Sitecore 9 Update 2 and SXA 1.7.1 in azure PaaS. We are facing issues with Redis cache. The website suddenly throws below error when we looked at Redis cache usage in Azure it's showing ...
7
votes
1answer
428 views

Using TDS sync with Azure PaaS and Sitecore 9

We're setting up a QA environment in Azure PaaS and we're working to figure out the best way to publish things. The code seems to be easy with VS 2017, but we're trying to figure out how to get TDS ...
6
votes
3answers
906 views

Azure Application Insights not working on Sitecore 9.1 PaaS

I've provisioned a Sitecore 9.1 PaaS, and for some odd reason the Application Insights is not loading graphics except in Live Metrics Stream for Process CPU data I went through the existing post ...
2
votes
1answer
231 views

Opening BizFx tool gives 403 Forbidden responses in Sitecore Commerce 9 on PaaS

We have followed documentation on how to install Sitecore Commerce 9 on PaaS. Done Bootstrapping and all post installation steps. When trying to on open Business Tools from Sitecore Launchpad, we see ...
2
votes
1answer
265 views

Sitecore Client login Timeout error - Azure PaaS

In the Content Management (CM) environment, /Sitecore is loading correctly with login screen, but when we input credentials and hit on Login button, it just keeps loading and finally gives 500 timeout ...
0
votes
2answers
391 views

xConnect The HTTP response was not successful: Unauthorized on Azure PaaS

Very similar to this question: xConnect The HTTP response was not successful: Unauthorized But in this case, it's in Azure PaaS so a lot of the answers are not applicable. How can I make sure the ...