Questions tagged [sitecore-cli]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
2
votes
1answer
36 views

Can not install Sitecore.CLI for Sitecore 10

I am following the guide specified here. I can successfully run the command dotnet new tool-manifest however I get an error when I run dotnet tool install Sitecore.CLI --add-source https://sitecore....
1
vote
0answers
16 views

Make sure the GraphQL service is installed and available (Sitecore 10 CLI) [duplicate]

When I try to use one of these commands dotnet sitecore ser push dotnet sitecore ser pull dotnet sitecore ser publish I got this error Make sure the GraphQL service is installed and available I ...
2
votes
1answer
56 views

GraphQL.ExecutionError: Deserialization can only be performed by Sitecore Administrators

I am trying to install the Sitecore items package using the Sitecore CLI command line, I created a package using the same name as SitecoreCliProject.itempackage and now trying to install following ...
0
votes
2answers
101 views

Sitecore CLI Error executing dotnet sitecore ser pull

I am currently following the Sitecore CLI Documentation and testing it out on one of my local sitecore environment. I am executing the command dotnet sitecore ser pull and I am getting this error. ...
5
votes
0answers
45 views

Does sitecore.cli require identity server?

When using the Sitecore CLI in SC10, the --authority parameter seems to require the identity server. Can it be used without the identity server? What would be the format of the URL? We have SSO ...
2
votes
2answers
205 views

Error message “Make sure the GraphQL service is installed and available”

Installed fresh Sitecore 10 and trying to use Sitecore CLI combined with native Sitecore Content Serialization. When executing next command dotnet sitecore ser pull I get an error message Make sure ...
3
votes
1answer
49 views

“Not configured to allow writing data” error in Sitecore CLI (Sitecore 10.0)

I am using Sitecore 10.0, running Sitecore CLI in a Windows PowerShell console. I have made sure I am in the root folder of my project. When I run the command dotnet sitecore ser push I get this error ...