Questions tagged [sitecore-install-assistant]

For questions relating to the Sitecore Install Assistant introduced in Sitecore 9.2

7 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
4
votes
0answers
207 views

Getting Error - Failed to start the Marketing Automation Engine service - While installing Sitecore 9.2 via SIA

I am getting the error "Failed to start the Marketing Automation Engine service" - While installing Sitecore 9.2 on my local machine via Sitecore Install Assistant (SIA). I have installed SOLR 7.5 and ...
3
votes
0answers
283 views

Installing Sitecore 9.2 with Sitecore Install Assistant shows error - Identity Server Installation Step

Sitecore XP 9.2.0 installation fails with the error. Sitecore Install Assistant suggests checking the log. The log file contains the following entries: *************************...
2
votes
0answers
146 views

SIA installer missing SIF Configuration

SIA is not able to validate my install do to not having SIF configuration checked off on validation page, everything else installs with not issues and the log files are empty after letting SIA install ...
0
votes
1answer
41 views

Sitecore 9.3.0 installation error. Sitecore.Xdb.Collection.Database.SqlShardingDeploymentTool.exe returned a non-zero exit code - (2)

When I try to install Sitecore 9.3.0 with Sitecore Install Assistant I got an error: [------------- XConnectXP0_CleanShards : Command -----------------------------] [ShardingTool - Clean]:[Path] C:\...
0
votes
0answers
20 views

Sitecore 9.1 distributed architecture - how to create two processing node through PS script

Sitecore 9.1 initial release . Is there a way to create two processing nodes with PowerShell script or should it be done manually. If it needs to be done manually, what all settings to be taken care ...
0
votes
3answers
197 views

Sitecore Install Assistant failing with CX509PrivateKey Access Denied Error

During the installation of Sitecore 9.3 on a dev workstation, the following error occurs: [ IdentityServerCertificates_CreateR... : NewRootCertificate ------------------] Could not find Cert: ...
-1
votes
2answers
87 views

Analytics not working after duplicating a Sitecore installation to a second server

I'm trying to duplicate my Sitecore installation from CM1 to CM2. After I completed my installation on CM1, I have applied the following steps: Copy wwwroot site folder from CM1 to CM2. Copy Solr ...