We’re rewarding the question askers & reputations are being recalculated! Read more.

Unanswered Questions

1,335 questions with no upvoted or accepted answers
19
votes
1answer
2k views

The HTTP response was not successful: Forbidden

I have tried Sitecore 9 update 1 installation on my local Windows 10 and encountered this error: Exception: Sitecore.XConnect.XdbCollectionUnavailableException Message: The HTTP response was not ...
12
votes
1answer
181 views

Excessive SQL Server DTU consumption after deployment to Azure (messaging_db)

After an initial Sitecore 9.1 deployment with Sitecore Managed cloud (Default installation, x-small no custom code and configuration). We notice an excessive DTU consumption on the messaging database....
10
votes
2answers
327 views

Not able to create custom reports in experience analytics

We are trying you create custom analytics reports but not able to show any data in charts. Below are steps followed to create custom report, Created custom dimension and segment. Created custom ...
10
votes
0answers
121 views

Parameter Template Security Oddity

I experienced a weird issue and was wondering if anyone has seen this. I had to lock down Templates and Renderings to be read only for content authors so a "Publish Related Items" would not publish ...
9
votes
0answers
145 views

A rendering snippets in Web Forms

I would like to add a rendering that also has some other rendering added to its own place holder ahead of time. An example is to add a striped rendering and place a 1 column grid rendering in the ...
9
votes
0answers
3k views

Droplink source query breaks with templateid or templatename

I have a few fields in a template, and two of them have template name restrictions. Using the restriction, I get 0 results, and when removed I get all the items I want (plus others I don't) With ...
9
votes
0answers
263 views

Custom WFFM Speak Reporting Page

I am trying to display submitted form records in a custom SPEAK reporting page. I can use the "FormResponsesDataSource" rendering to get the submitted records related to a given form. Now I need to ...
8
votes
0answers
433 views

Can the Identity Server be used for multiple sites/clients?

For Sitecore 9.1, can the Identity Server be used for multiple sites/clients? For example, on a local developer machine I have several 9.1 installs for separate clients. Could I use that Identity ...
8
votes
1answer
266 views

How Sitecore 9 Forms Module is featured for Multi-Site and Multi-Lingual?

Recently while exploring Sitecore 9 Forms Module, came up with some queries hence thought of asking on community. When we select a form, in the bottom right corner we see list of the items where the ...
8
votes
0answers
137 views

Virtual field not working with Azure

Currently I'm using facet to filter the search result. The result works perfectly with SOLR but when I switch to Azure it doesn't work anymore. The result shows all although I added filter criteria. ...
8
votes
0answers
284 views

EXM $firstname$ token not replaced in email online version

I use Sitecore 8.2 update 3 with Email Experience Manager 3.4.2 rev. 170713. I send EXM campaigns using CM server and 1 additional Dedicated Email Delivery server. I use token $firstname$ in the ...
7
votes
0answers
81 views

Transparent PNGs lose transparency when uploaded to media library (8.2)

I have some PNGs that I created in Photoshop which have transparent backgrounds. I've saved these as PNGs and when I view the images in my file stystem in my browser, the background is transparent as ...
7
votes
0answers
387 views

Solr Search Model doesn't work without the dynamic field suffix

I have ContentSearch code that works and runs fine using Lucene. When I switch the configs over to Solr, the query fails, and the logs state that the field I'm using in the query doesn't exist. [...
7
votes
0answers
410 views

Bootstrap 3 accordion not opening in experience editor

I have a bootstrap 3 accordion on my Sitcore 8.2 update 5 page, see full markup in bottom. This accordion works as expected, however the accordion panels do not expand any more when the page is opened ...
7
votes
0answers
775 views

Sitecore 8.1 and xDB, Experience Analytics Tables Empty, Showing Errors

I'm running Sitecore 8.1 Update 1 and am trying to get the basic built in Experience Analytics working. However I am getting an error on all the graphs such as The ...

15 30 50 per page