1

I have a lot of pages and media items in my database, but the Navigate to item and the Select media panes are completely empty and search does not return any results.

My initial thought was that something with the search index was broken. So I rebuilt them, but without luck.

Any ideas?

Screenshots

I do get this, when using Chrome Developer Tools

enter image description here

7
  • did you try to rebuild master index ? – Vlad Iobagiu May 30 '17 at 11:39
  • Yes, at least I think so. I rebuilt all indexes in the indexing manager. Screenshot: imgur.com/a/HPKD8 – chilly May 30 '17 at 11:47
  • and no errors? did you try again after you rebuild the index? – Vlad Iobagiu May 30 '17 at 11:50
  • No errors, and the master index reports as "Healthy". See previous screenshot. However, I don't understand what "Number of fields: -1" means. – chilly May 30 '17 at 11:52
  • One thing that might be of interest is that the console logs this: imgur.com/a/8Qhl0 – chilly May 30 '17 at 11:55
1

The empty Select media pane was solved by adding a missing config file

Heading into the App_Config\Include folder, I sure enough found a sneaky “Sitecore.Speak.ContentSearch.Solr.config.example” hiding away. Why was it not named “Sitecore.ContentSearchSpeak.Speak.Solr.config.example” so it showed up with all the other configs? I have no idea. Either way, when you open this file, you see exactly what you’re looking for: Renaming that file to remove the “.example” extension leaves me with something I like.

Read more: http://www.rockpapersitecore.com/2016/05/16/sitecore-8-1-the-select-media-speak-ui-and-solr/

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.