3

Getting Following Exception in CD Server where Xdb is enabled and rest all configs are disabled. Master Database has been turned to Pub Database(Live Database).

3248 21:44:46 ERROR Error loading hook: <hook          type="Sitecore.ContentSearch.Hooks.Initializer, Sitecore.ContentSearch" patch:source="Sitecore.ContentSearch.config" xmlns:patch="http://www.sitecore.net/xmlconfig/" />
        Exception: System.InvalidOperationException
    Message: Could not find configuration node: marketingDefinitionSearch/indexConfigurations/marketingDefinitionLuceneIndexConfiguration
    Source: Sitecore.Kernel
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.GetConfigNode(String xpath, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(String configPath, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateFromReference(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert, IFactoryHelper helper)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.GetInnerObject(XmlNode paramNode, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.AssignProperties(XmlNode configNode, String[] parameters, Object obj, Boolean assert, Boolean deferred, IFactoryHelper helper)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert, IFactoryHelper helper)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.GetInnerObject(XmlNode paramNode, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.AssignProperties(XmlNode configNode, String[] parameters, Object obj, Boolean assert, Boolean deferred, IFactoryHelper helper)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert, IFactoryHelper helper)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(XmlNode configNode, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.Configuration.DefaultFactory.CreateObject(String configPath, String[] parameters, Boolean assert)
       at Sitecore.ContentSearch.ContentSearchManager.get_SearchConfiguration()
       at Sitecore.ContentSearch.Hooks.Initializer.Initialize()
       at Sitecore.Events.Hooks.HookManager.LoadAll()

Though this is background error from log and I don't see any visible implication of this as of now. Any clue why it is so. You can find the showconfig output here

2

It looks like you're missing Sitecore.Marketing.Lucene.IndexConfiguration.config from the App_Config directory.

Copy this file from the clean Sitecore install.

1
  • @MarekMusiealk you are right , somehow i disabled that configuration file while doing configuring CD instance. – Vishu Nov 15 '16 at 22:27

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.