2

I am new in Sitecore and I am working on a project it is in Sitecore 9.2 and JSS.

For the installation I am referring to the below URL: https://github.com/Sitecore/Sitecore.HabitatHome.Utilities/tree/release/9.2.0
and readme file:
https://github.com/Sitecore/Sitecore.HabitatHome.Utilities/blob/release/9.2.0/docs/xp/readme.md

I am trying to install the Sitecore but I am getting the below error:

enter image description here

Following mentioned steps I have completed before installation of Sitecore 9.2:

  1. Installed all the prerequisites
  2. Completed the installation of SOLR 7.5 and it's up and running on URL: https://localhost:8750/solr/#/
2
  • 1
    can you check on IIS if you have your site bindings with http ? for me looks like you have it just with https Jul 2 at 8:58
  • 1
    @VladIobagiu Its with https bindings,
    – Bhawana
    Jul 2 at 9:10
4

SIF Script is trying to access a site with http but you have only https in your bindings.

In sitecore-xp0.json you have next definition:

"UpdateSolrSchema": {
            "Description": "Update the solr schemas.",
            "Type": "SitecoreUrl",
            "Params": {
                "SitecoreInstanceRoot": "[concat('https://', parameter('DnsName'))]",
                "SitecoreActionPath": "sitecore/admin/PopulateManagedSchema.aspx?indexes=all",
                "UserName": "admin",
                "Password": "[variable('Sitecore.Admin.Password')]"
            }
        }

Can you check if you change from http to https . Other solution is to add a http binding to IIS .

1

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.